Apparna som löser vardagsproblemen

Har du någon gång vanart upp och önskat att det skulle finnas en app som kunde lösa alla dina problem? Det finns det faktiskt! Eller nästan i alla fall. Här listar vi smarta apar som hjälper dig att lösa vardagsproblemen – i alla fall sådana problem som en app rimligtvis kan hjälpa dig med såklart.

Visst är det skönt med appar som förenklar vardagen på olika sätt, men räcker det verkligen? Med inspiration från tidningen Café har vi här samlat en rad tips på appar som faktiskt kan hjälpa till att lösa olika vardagsproblem som du kan tänkas ställas inför. Här är 3 appar som vi valt ut från deras lista:

  • Evernote scannable. Appen som hjälper till att snabbt beskära fotade papper och dokument till rätt typ av format så att du kan se dina avfotade dokument på ett smidigt vis och inte rakt i din bildsamling i telefonen – passar perfekt för dig som gillar att ha papper både fysiskt och digitalt, dessutom är den helt gratis att ladda hem både för iPhone och Android.
  • Har du tröttnat på att alltid missa att köpa biljetter till när din favoritartist ska spela i din stad? Det behöver du aldrig oroa dig för igen! Med appen Songkick kan du välja ut ett gäng artister som du gillar och sedan meddelar appen dig om en konsert är på antågande i närheten av dig – så att du kan hinna få biljetter du med. Samma med denna, funderar på både iPhone och Android och är gratis.
  • Är som det låter, en pengatrollkar rakt i mobilen, denna app håller koll på exakt alla köp du gör så du behöver koppla den till ditt kontokort och sedan meddelar den dig vad du spenderat alla dina surt förvärvade slantar någonstans – kanske inte så kul, men riktigt bra att ha för dig som finner dig själv fattig och penninglös lagom till månadsskiftet. Men denna kommer inte gratis för köpet av appen kostar dig en slant, nämligen 239 kronor närmare bestämt men passar alla telefoner.’

Bonustips: Procraster.

Detta är appen för dig som alltid skjuter upp saker. Denna hjälper dig att organisera upp dina syssloroch också räknar ut hur lång tid det kommer att ta dig för att genomföra dem. Dessutom talar den även om när du förtjänar en belöning eller en paus i ditt fejande och sådant är ju alltid skoj! Om du även gillar grafer och sådant så är detta även något som appen bjussar på så att du kan dina avklarade uppgifter efteråt att du utfört dem. Priset är 49 kronor och den fungerar i alla operativsystem.